Despre Blog

Postat la 9 decembrie 2009 - in Uncategorized | Tu ce crezi?


Mi se-ntâmplă des să întâlnesc  şi să descopăr câte o persoană care îmi place, de la care simt că am ce să învăţ şi cu care aş vrea să mă aud sau să mă văd mai des. Imediat după ce-mi dau seama că e o astfel de persoană, am senzaţia că până s-o cunosc am pierdut ceva, şi-mi trece prin minte întrebarea: „Oare cum de nu ne-am întâlnit până acum?”

Sunt convinsă că fiecare dintre noi are pe undeva oameni despre a căror existenţă nu ştie, dar pe care s-ar bucura să-i întâlnească. La fel, probabil că fiecare dintre noi e „căutat” de alţii.

M-aş bucura ca aici să fie spaţiul unde noi, cei care avem lucruri în comun, „ne găsim” unii pe alţii. Cu valorile noastre, cu ideile, părerile şi experienţele noastre, cu ce-avem de împărtăşit, de dăruit, cu ce-am trăit şi ce-am învăţat şi vrem să dăm mai departe.

Veţi putea citi aici despre ce mai facem, despre ce ne preocupă , ce ne place, câteodată despre ce ne doare, şi despre oameni frumoşi. Vor fi articole de idei – despre leadership, creativitate, educaţie, lecturi, timp liber, dezvoltare personală, joc, autocunoaştere, echilibru.

Abordarea va fi când mai serioasă, când mai ludică, după subiect şi personalitatea autorului.

La bună recitire şi la multe comentarii!

Gabi Tokacs

VN:F [1.8.8_1072]
Rating: 5.0/5 (1 Vot)
Despre Blog5.051
Dă mai departe:
  • Facebook
  • LinkedIn

Comentarii

Tu ce crezi?